sábado, diciembre 11, 2004

Marató Festival Sitges 2004

Arribàvem a Sitges passades les 12h. Vem donar un volt, i dinàvem en el Pans & Compnay del passeig de mar aprofitant el Sol que feia dies que no es deixava veure. A 2/4 de 3 ja estàvem fent la serpentejegant cua d'accés a l'Auditori Melià. El programa de pel·lícules fou el següent:

THE FINAL CUT
Film estadounidenc dirigit per Omar Naim i protagonitzat per Robin Williams, Mira Sorvino, Jim Caviezel. L'argument segons la web del festival: Els implants Zoë permeten emmagatzemar les imatges de tota una vida. Així, en arribar la mort d'una persona portadora, l'empresa fabricant pot eliminar els detalls més escabrosos de la seva vida. L'encarregat de fer-ho és l'Alan Hackman, que és a punt de veure quelcom absolutament pertorbador.
La veritat és que em va agradar força la pel·lícula, i de veure com en un possible futur els enterraments poden ser en forma de projecció d'una pel·lícula de la vida del desaparegut.

OLD BOY
Film que ja havia vist en el Festival, i que ha estat premiat com millor pel·lícula de l'actual edició del Festival Internacional de Cinema de Catalunya i que també ha rebut el premi de la crítica. Veure comentaris.

PROMEDIO ROJO
Film hispano-chilé dirigit per Nicolás López i on apareixen Tatiana Astengo, Ernesto Belloni, Eduardo Bertan. L'argument és: Àcida tragicomèdia estudiantil sobre un jove bastant freak i poc agraciat que s'enamora d'una nova companya de classe. Els efectes especials tipus còmic per una banda, recordant a Chasing Amy de Kevin Smith i amb reminiscències Star Wars rubriquen aquesta història d'utopies i supervivència escolar.
La veritat és que no crec que fós una pel·lícula per posar a la Marató del Festival, però haig de reconèixer que és entretinguda.

BIRTH
No puc fer cap comentari, perquè no vaig tenir ocasió de veure-la.

No hay comentarios: