lunes, enero 31, 2005

Closer

Tot i que es va estrenar al mes de Març a Anglaterra, fins fa poc no ha arribat als nostres cinemes. Es tracta de Closer, una pel·lícula nominada a dos Oscar: Natalie Portman com a millor actriu secundària i Clive Owen com a millor actor secundari. La pel·lícula està dirigida per Mike Nichols, conegut per haver dirigit Regarding Harry o El Graduado.

L'he anat a veure en versió original, i és que aquest tipus de pel·lícules amb molt de diàleg guanyen molt si les veus amb les veus originals dels actors, tot i que l'accent tancat de Jude Law costa una mica de seguir.

La pel·lícula Closer tracta d'un noi Dan (Jude Law) i una noia Alice Ayres (Natalie Portman) que s'enamoren només veure's. Ella té un passat complicat, i ell que és una espècie de periodista amb vocació d'escriptor fracassat, escriu un llibre basat amb la història d'ella. Amb això que ell coneix a la fotògrafa Anna Cameron, que interpreta Julia Roberts, i a partir de llavors es desencadena una enrabessada història d'amors i desamors, on també intervé un metge, Larry que és interpretat per Clive Owen.

La veritat és que la peli m'ha agradat, té un desenvolupament molt bo, i uns diàlegs molt aconseguits, tot i que produeixi una mica de mal rotllo. Us la recomano, no només perquè apareguin London i una Natalie Portman estelar, sinó perquè la peli està força bé.






No hay comentarios: