miércoles, enero 05, 2005

Pau Gasol: Jugador de la Setmana

A la NBA, que aquest any no puc seguir perquè no fan ni un partit pel Canal+, i per desgràcia no disposo del Digital+, hi ha novetats destacats per a un dels nostres dos catalans. Pau Gasol ha estat escollit per primera vegada en la seva carrera Jugador de la Setmana a la Conferència Oest de la NBA.

El jugador català, originari de Sant Boi de Llobregat, ha aconseguit en promig per partit 23.7 punts, 7.7 rebots i 3.3 assistències en els tres partits que van jugar i van guanyar els Memphis Grizzlies.

A la Conferència Est l'escollit com a jugador de la setmana ha estat Stephon Marbury dels New York Knicks. Marbury va liderar l'atac de l'equip novayorqués amb uns promitjos de 32.3 punts, 8.7 assistències i un 59.7 en porcentatge de tirs de camp per partit.

També s'han donat a conèixer els jugadors del mes en les dues conferències. Pel que fa a la conferència Est l'escollit ha estat Dwyane Wade dels Miami Heat, que potser és el jugador de la NBA en millor forma en l'actualitat. A la conferència Oest, el guardó se l'ha endut Dirk Nowitzki dels Dallas Mavericks, coegut amb el sobrenom de Robin Hood.

No hay comentarios: