viernes, marzo 04, 2005

Sideways (Entre copas)

Després de la publicitat de les nominacions dels Oscars i posterior Oscar, i les recomanacions que havia rebut, m'he decidit avui anar a veure Sideways en versió original.

Sideways és un film dirigit per Alexander Payne i protagonitzat per: Paul Giamatti,Thomas Haden Church, Virginia Madsen i Sandra Oh.

Precisament Sideways tenia diverses nominacions als Oscars a nivell d'actors: Virginia Madsen nominada a millor actriu secundària, i Thomas Haden Church com a millor actor secundari. A més Alexander Payne estava nominat a millor director, i Sideways també estava nominada com a millor pel·lícula.

Però finalment, a la gala dels Oscars, Sideways només es va emportar l'Oscar al millor guió adaptat, guió escrit per Alexander Payne i Jim Taylor adaptant el llibre amb el mateix nom de Rex Pickett. Però on Sideways va ser la gran guanyadora va ser en el Independent Spirit Awards que es va celebrar el dia anterior a Los Angeles.

La pel·lícula tracta d'un home d'uns 35-40 anys que acompanya al seu vell amic de la universitat per tal de passar la última setmana junts abans de que aquest amic seu es casi. És una peli amb molta conversa i que té punts molt bons. Té un ritme ascendent, comença una mica fluixeta però cada cop va millorant. Sideways, traduïda com "Entre copas" per la gran quantitat de copes de vi que es foten durant el film, és en resum força bona i recomanable.


No hay comentarios: