sábado, junio 25, 2005

Dead End

He anat a veure la peli Dead End en vose. El film és força entretingut i et té clavat a la cadira pels diferents ensurts que van apareixent durant tot el film, tot i que la trama no és que sigui gaire original: es tracta de la típica peli en la que els protagonistes tenen problemes enmig d'una carretera perduda d'USA.

Dead End està dirigida i escrita per Jean-Baptiste Andrea i Fabrice Canepa. Aquesta coproducció entre França i USA la protagonitzen Dead End els actors: Ray Wise, Lin Shaye, Mick Cain, Alexandra Holden i Billy Asher.

El que no sabia és que aquesta pel·lícula és del 2003, i que a França ja es pot trobar en DVD...



Segons els cine on l'he anat a veure, Yelmo Cineplex, aquest és l'argument: "Es Nochebuena. Frank Harrington lleva en coche a su mujer y a sus hijos a casa de sus suegros para celebrar juntos la Navidad. Pero este año Frank decide por primera vez tomar un atajo hasta allí, sin saber que está a punto de cometer el peor error de su vida Una misteriosa mujer vestida de blanco surge del bosque para sembrar la muerte a su paso. Las señales de carretera indican la dirección a una ciudad a la que no se puede llegar. Con cada interminable kilómetro que recorren, un sentimiento incontrolable de horror se apodera de los Harrington, que en su desesperación no pueden pensar más que en una cosa: salir de aquella carretera. La pesadilla ha empezado. Dead End es el retrato negro como la noche de una familia corriente vuelta del revés. Una historia tan divertida como salvaje, capaz de destrozar los nervios a cualquiera."

No hay comentarios: