sábado, agosto 06, 2005

Adivina quien

Adivina quien és una pel·lícula que recorda al mític film "Adivina quién viene esta noche", però que enlloc de tractar-se d'una familia blanca que rep al novio negre de la seva filla, és a l'inrevés, és a dir una família negra que rep el novio blanc de la seva filla.

I és que la pel·lícula està basada en el guió d'aquest film de l'any 1967 de William Rose. En aquesta versió del 2005 la comedia està dirigida per Kevin Rodney Sullivan.

El film que en anglès es titula Guess Who està protagonitzat per Bernie Mac, que interpreta a Percy Jones pare de la noia, Ashton Kutcher, que és Simon Green el jove blanc i la guapa Zoë Saldaña interpretant a Theresa Jones.



Adivina quien és entretinguda però deixa bastant que dessitjar. El millor és una escena que el xaval comença a explicar xistes de negres sopant amb els seus sogres, i l'actriu que interpreta a la noia.

Curiosament, buscant la caràtula del fil pel Google he trobat per casualitat una foto d'un joc que en anglès es diu igual que en la pel·lícula, Guess Who, i que jo havia jugat molt de petit ¿Quién es quién?:


No hay comentarios: