domingo, septiembre 11, 2005

Diada blaugrana

Avui, dia de la Diada Nacional de Catalunya, he anat al Camp Nou vestit amb la samarreta fosoforito del Barça per veure el primer partit a casa del Futbol Club Barcelona.

Aquest primer partit enfrontava al Barça amb el Mallorca. El Barça sortia amb l'onze inicial que més va repetir la temporada passada, l'equip que va ser campió de Lliga. Doncs a Rijkaard li va sortir bé la jugada, ja que tot i començar els primers 20 minuts encomanant-se del ritme adormit del Mallorca, Eto'o va inaugurar el marcador gràcies a un remat de cap a passe de Gio que el porter internacional sub-21 Moyà es va menjar amb patates.

Pocs minuts després, i amb una preciosa jugada de Deco amb passe a Giuly, la pilota va cabar al travesser després de l'aturada de Moyà, però va arribar a Eto'o per marcar també de cap el seu segon gol de la Lliga.

A la segona part Eto'o podria haver firmat el hat-trick o mitja dotzena, però la pilota no va entrar tot i el calr domini en el joc del Barcelona.

Finalment un 2 a 0 que col·loca al Barcelona amb 4 punts, cinquens a la Lliga, on el Celta i el Deportivo comparteixen liderat amb dues victòries. Precisament el Celta va fer el primer regal per la Diada aconseguit un 2 a 3 en el Bernabeu, amb un partit jugat de tu a tu, on l'àrbitre va ser el protagonista. Primer va assenyalar un penalty inexistent a favor del Madrid, fent que Ronaldo marqués l'empat a 1, després es va empassar l'expulsió merescuda a Gravessen, i per últim va donar per vàlid el tercer i definitiu gol del Celta quan la pilota després de picar contra el travesser no va arribar a entrar.