domingo, noviembre 13, 2005

Des del metro...

Des del metro, fa uns dies:

Avui no és que hagi sortit molt, però m'ho he passat molt bé. Torno amb metro i viatjo amb molta pollinada que es mou de festa per Barcelona. La gent va una mica beguda. A la gent li afecta l'alcohol, tot i que ho neguin. Així que es nota molt que la gent va tocada o molt tocada.

Al no haver gaire gent els vagons, l'ambient es agradable, l'aire acondicionat fa el seu efecte, no com a les hores punta que amb la quantitat de gent que hi ha i amb les presses passes un calor de cal deu, que provoca que súis com un porc.

Suposo que el gran dubte de tothom es: a quina hora tanca aquesta nit el metro? Quin és l'últim metro que fa el servei en aquesta línia...

Després de tot el metro és un mitjà de transport bàsic en la vida de la ciutat, i els horaris no gaire extensos que realitza topen frontalment amb les necessitats d'una ciutadania que reclama millor transport per deixar d'utiltzar el contaminant cotxe.

Quan es donaran compte els polítics i els que planifiquen la ciutat de que Barcelona no dorm de nit? Cada cop hi ha més gent que treballa de nit, que surt de festa de nit, que torna a casa de nit o que simplement vol donar un vol de nit. A aquesta gent quins transports se'ls hi posen a la seva disposició a partir de les 2h de la matinada? Un bus nocturn insuficient i pocs taxis tots ocupats? Quan es donaran compte de la necessitat de mantenir els caps de setmana el metro i els trens oberts 24 hores¿¿??

No hay comentarios: