martes, diciembre 06, 2005

PES5

Ja fa unes setmanes que ha aparegut en el nostre mercat el joc Pro Evolution Soccer 5, més conegut per PES5. En la seva versió original, la versió japonesa ja que es tracta de Konami, el joc s'anomena Winning Eleven 9.



Al meu parer es tracta del millor joc de futbol, almenys en la seva versió per la PlayStation2, que és a la que jo acostumo a jugar. No entenc com el públic en general es deixa enganyar per la seva competència, suposo que per l'elaborat i fins i tot pesat marketing del que gaudeix. Em refereixo al FIFA2005. Segons vaig tenir l'oportunitat de llegir, aquesta versió ha comptat amb 5 nous programadors que EA Sports ha fitxat a la competencia japonesa (Konami) veient que no podien competir davant la jugabilitat del PES5.



I és que a part de l'excel·lent qualitat gràfica del PES 5 i de la inteligència artificial que gaudeix el joc, el tret més important i que fa decantar la balança davant dels competidors és clarament la seva jugabilitat. El Pro Evoltion Soccer en cadascuna de les seves versions, però sobretot en la seva versió 5, aconsegueix que el jugador tingui ple control de la jugada. Nosaltres fem les anomenades timbes amb un multitab o 4-way-play en les que aconseguim uns partits espectaculars i de màxima rivalitat fent 2 contra 2.



Recomano a tots els lectors del Emeshing blog que es decantin pel Pro Evolution Soccer 5 si el que volen és jugar a un joc de futbol amb la consola o ordinador. Visca el Pro Evolution Soccer 5 i la gent de Konami que sempre fan els jocs més jugables!


No hay comentarios: