lunes, diciembre 19, 2005

Restore an iPod

Un amic em va enviar el link del blog de Vicent Partal perquè em llegís el que explicava sobre un problema amb la iPod. El blog de Vicent Partal, que per cert està molt bé, es titula Mails per a Hipàtia - Bloc intermitent de Vicent Partal.

Doncs bé el problema és que ell tenia el iPod trencat ja que havia deixat de funcionar-li. Va decidir anar-se'n cap a la tenda on l'havia comprat, K-tuin, però resulta que allà li diuen que no li poden reparar el disc dur. A sobre feia dues setmanes que li havia vençut la garantia, i l'única solució del servei tècnic de K-tuin era que se'n comprés un altre iPod.

El Vicent Partal, segons explica en el seu blog, estava indignat, i decideix "arramengar-se" i aconsegueix veure el disc dur de la iPod mitjançant una eina de reparació. Mitjançant una eina anomenada Disk Utility aconsegueix recuperar el disc de la iPod, això sí esborrant el volum amb l'opció Zero Out Data i tornant a carregar les cançons des de l'iTunes. Per finalitzar amb la restauració en Vicent utilitza l'opció Restore de la iPod Updater i la iPod li funciona a la perfecció... el Vicent a triomfat!

Espero no trobar-me mai en aquest tràngol amb la meva iPod, però va bé saber aquests trucs per si mai em passa...

No hay comentarios: