miércoles, enero 18, 2006

Angeles y Demonios

En el post d'avui vull parlar sobre el llibre que m'acabo de llegir: Angeles y Demonios. He trigat només 15 dies en llegir-me'l, per mi tot un record, i és que m'ha enganxat de debó, segurament perquè és molt bo. Me'l vaig començar en els últims dies de l'any 2005 i el vaig acabar diumenge.

Angeles y Demonios es una novela de Dan Brownn escrita abans que El Codi Da Vinci, la novela que ha catapultat a aquest escriptor a l'estrellat. El seu títol original és Angels & Demons i va ser escrita l'any 2000, tot i que no s'ha fet coneguda fins després de l'obra estrella de Dan Brown. I és que la traducció de la versió del llibre d'Umbriel que jo tinc està feta per Eduardo G. Murillo a l'any 2004.

La trama de la història és més o menys la següent (no llegir si no voleu saber de que va): es tracta d'un catedràtic nordamericà de la Universitatde Hardvard especialista en simbologia que reb l'encàrreg d'estudiar un misteriós assessinat produit al CERN suis d'un científic molt important. L'assassi ha deixat el el cos mort una marca molt curiosa que sembla venir del passat. El catedràtic i la fila del cientific aniran fins al Vatica ja que el mateix Papa ha estat també assessinat i tot sembla indicar que els Illuminati volen fer un cop increible per eliminar tot el moviment catòlic.



Aquest és el texte que apareix a la contraportada: "El arma más poderosa creada por el hombre, una organización secreta sedienta de venganza... y apenas unas horas para evitar el desastre. La eterna pugna entre ciencia y religión se ha convertido en una guerra muy real.
En un laboratorio de máxima seguridad, aparece asesinado un científico con un extraño símbolo grabado a fuego en su pecho. Para el profesor Robert Langdon no hay duda: los Illuminati, los hombres enfrentados a la Iglesia desde los tiempos de Galileo, han regresado. Y esta vez disponen de la más mortífera arma que ha creado la humanidad, un artefacto con el que pueden ganar la batalla final contra su eterno enemigo. Acompañado de una joven científica y un audaz capitán de la Guardia Suiza, Langdon comienza una carrera contra reloj, en una búsqueda desesperada por los rincones más secretos de El Vaticano. Necesitará todo su conocimiento para descifrar las claves ocultas que los Illuminati han dejado a través de los siglos en manuscritos y templos, y todo su coraje para vencer al despiadado asesino que siempre parece llevarle la delantera."

Ángeles y Demonios es una novela molt recomanable si t'agrada el misteri, i si et sents atrapat pels hams que Dan Brown acostuma a deixar les seves noveles per enganxar al lector al llibre.

Per finalitzar comentar que he trobat un joc que s'ha creat a Internet en motiu de la novela i que porta per nom el mateix títol: Angeles y Demonios.

Ara m'he començat a llegir el llibre de La Niebla y la Doncella de Lorenzo Silva que em van regalar aquest Nadal.

1 comentario:

Javi dijo...

Apunto uno mas a la cola, ahora estoy con el Codigo da Vinci, y estoy superenganchado.