miércoles, febrero 22, 2006

Chelsea 1 - FC Barcelona 2

Avui és Dimecres 22 de Febrer, el gran dia, el primer round del Barça contra l'equip que ens va knockejar l'any passat de la Champions. Així doncs avui el Barça no pot fallar. Localització del gran partit de futbol:

22/2/2006 20:45h Stamford Bridge, barri de Chelsea (London - UK)

Alineacions d'amdós equips:
CHELSEA: Cech; Ferreira, Carvalho, Terry, Del Horno, Makelele, Gudjohnsen, Lampard, Cole (Geremi, m.40), Robben (Wright-Phillips) y Crespo (Drogba, m.46).

F.C.BARCELONA: Valdés; Oleguer, Puyol, Márquez, Van Bronckhorst (Sylvinho, m.69), Edmilson, Deco (Iniesta, m.85), Motta (Larsson, m.66), Messi, Ronaldinho y Eto'o.

El partit comença amb els dos equips respectant-se en el mig del camp, i amb por de que l'altre l'agafi al contrapeu. M'agrada molt la tàctica de Rijkaard de sortir amb un mig del camp molt fort físicament amb Màrquez, Edmilson, Motta i Deco.

3 entrades seguides de Del Horno a un inspirat Messi fan que expulsin al lateral basc del Chelsea. Mourinho ha de retocar l'equip i substitueix a Joe Cole per donar entrada a Jeremi que actuarà com a lateral dret, passant a Ferreira com a lateral esquerre.

El partit comença a tenir ocasions que cap dels dos equips aprofita. És a la segona part quan el Chelsea té els seus millors minuts amb unes jugades ràpides de Gudjohnsen, Roben, Lampard i Robben. Però el primer gol del Chelsea arriba per una errada de Motta al treure una falta Lampard que rebota a la cama del jugador blaugrana.


Am l'1 a 0 en contra Rijkaard se la juga i dóna entrada a un altre davanter, el suec Henke Larsson, en substitució de Motta. Així doncs Ronaldinho retrassa la seva posició des de l'atac on estava força desaparegut, per tal d'aprofitar el seu talent creant joc des del mig del camp.

És llavors quan el Barça es volca a l'atac i té un munt d'ocasions que no aprofita fins que una perillosíssima falta picada per Ronaldinho fa que Terry a l'intentar despejar es fiqui el gol en pròpia porta entrant per l'escairot de la porteria densada per Petr Cech.

Però no és fins al minut 80 quan arriba el gol de la victòria del Barça. Una jugada de contraatac portada per Messi i Ronaldinho arriba a la banda esquerre per Larsson. El suec retrassa a la frontal de l'àrea cap a Màrquez qui es treu un espectacular centre que aprofita a la perfecció Eto'o per donar la volta el marcador.


Aquesta remuntada a Stamford Bridge suposa la victòria en el partit 400 del Barça a Europa, i trenca el rècord de 49 partits del Chelsea imbatut a casa, concretament des de l'arribada de Mourinho a la banqueta fa dos anys.

Tots els jugadors del Barça han fet un gran partit, però cal destacar per sobre de tots a Lionel Messi que amb el gran partit que ha fet aquesta nit a Stamford Bridge davant del Chelsea es pot dir que Messi s'ha doctorat el futbol europeu. Aquest xaval argentí de 18 anys ens pot donar moltes nits de glòria per als aficionats barcelonistes al futbol.

En definitiva, el Chelsea-Barça d'avui ha estat un partit vibrant, d'aquells que fan afició i que fan que et salti el cor, et quedis afònic i que els nervis segueixin vius per la tornada tot i la victòria.

No hay comentarios: