domingo, febrero 05, 2006

El meu xiclet

Un amic m'ha passat un link força interessant d'una web anomenada Xiclets.net . Es tracta d'un servei per a la creació de petites pàgines webs, anomenades xiclets, d'una manera ràpida i senzilla. No és necessari fer-se usuari, ni estar registrat enlloc. L'únic necessari és entrar a la pàgina principal de xiclets.net, escriure el contingut de la pàgina web, i en segons serà accessible a través de www.xiclets.net/nomdelxiclet.

Segons he pogut esbrinar, la iniciativa de crear Xiclets.net ha estat de Pau Garcia-Milà i Marc Cercós, que proposen que tothom publiqui el seu xiclet amb els propis pensaments, apunts, poemes o dedicatòries.



És molt senzill crear el teu propi xiclet. Simplement has d'accedir a la web de Xiclets.net, posar nom al xiclet així com una contrasenya, escollir un sabor que donarà el color de la web, i editar el texte que es vulgui.

Aquests són els últims xiclets creats a la web de xiclets.com . Jo mateix m'he creat un xiclet anomenat Emeshing, per tal de probar el funcionament del servei així com per recolzar l'excel·lent proposta d'aquests dos catalans perquè la gent pugui crear la seva pròpia web sense tenir coneixements d'informàtica.

No hay comentarios: