domingo, febrero 26, 2006

Sitges

L'altre dia vaig passar el dia a Sitges, un bonica localitat catalana ubicada a uns 40 Km de Barcelona. Així doncs que en mitja hora et plantes a Sitges per la C-32 i els 4,5€ de peatge de l'autopista Pau Casals.

Ens va fer un dia esplèndit amb un Sol radiant, tot i que si anaves per l'ombra feia fred al estar en el mes de Febrer. Sitges té un passeig vora el mar molt bonic, on s'hi pot passejar, veient el mar i prendre algunes tapes o dinar en els diferents bars i restaurants que hi ha tocant aquest passeig.


Un dels punts destacats de Sitges és la seva esglèsia vora el mar que atrau les mirades de turistes i locals per la seva bellesa i pel seu contrast. Tot i això Sitges també és conegut per la seva vida nocturna, i ara més que és època de Carnaval, i per ser un punt de reunió de la comunitat homosexual catalana i europea.

Però també és un centre de reunió pels futbolistes del Barça des de que Cruyff i el seu Dream Team organitzessin la seva vida a Sitges. També hi podem trobar molts extrangers que hi viuen, així com barcelonins que s'han sentits atrets per l'encant de Sitges, les seves platges, el seu passeig, els seus carrers del casc antic, el camp de golf...

A Sitges hi viuen més de 20.000 habitants, tot i que és una localitat que trau molt de turisme per les seves platges i per altres events que organitza com el Festival Internacional de Cinema Fantàstic.

No hay comentarios: