martes, marzo 07, 2006

Avantmatx Barca-Chelsea

Avui es el gran dia de la tornada dels vuitens de la Champions. Ens va tocar un dels rivals mes dificils, i en el partit d'anada ens vem ensortir a Stamford Bridge amb un 1-2 que ens permet empatar aquest partit de tornada.

Faig aquest avant-matx del partit Barca-Chelsea des del metro de Barcelona, cami del Camp Nou. Ara mateix arriba el metro a l'estacio I hi pujo cami cap a un estadi que estara ple de gom a gom. Diuen que han arribat mes de 8.000 aficionats del Chelsea, I no tots amb entrada, aixi que el partit sera calent.

Tothom vol estar present en un partit d'aquesta categoria I amb un ambient excepcional de futbol d'alt nivell. Pero l'ambient esta escalfat per l'entrenador Jose Mourinho I les seves declaracions sobre el suposat teatre de Messi en el partit d'anada (que ensenyi la marca dels tacos de Del Horno en el seu genoll) I pel comportament de Mourinho en l'eliminatoria de Champions de l'any passat on va acusar a Rijkaard de complot amb l'arbitre negant-se a fer la roda de premsa posterior al matx.

Per acabar la cronica ho fare amb una anecdota real que m'haexplicat un conegut. Resulta que uns aficionats del Chelsea han agafat un vol des de London per venir a veure el partit al Camp Nou amb unes entrades que han aconseguit no se ben be com. Doncs be, el bitllet d'avio era fins l'aeroport de Girona, pero l'avio no ha pogut fer la seva ruta I han hagut d'aterrar a la Perpinya! Doncs be, des d'alla s'han hagut de buscar la vida llogant un cotxe des d'aquesta ciutat catalano-francesa per poder arribar a temps al Camp Nou per veure el partit que comencara en una hora.

Volem veure bon futbol, un gran espectacle... Aixi doncs que guanyi el millor!


No hay comentarios: