martes, marzo 28, 2006

Benfica vs Barça: Empat a zero a Lisboa

Avui he anat a un bar a veure l'anada de la Champions entre el Benfica portugués i el Futbol Club Barcelona català. El partit ha estat ple d'emoció i d'oportunitats, sobretot de part blaugrana, però finalment ha acabat amb un empat a zero.

L'estadi Da Luz de Lisboa estava ple a vessar amb uns 70.000 espectadors, entre els quals hi havien 2.000 seguidors blaugranes que s'havien desplaçat a terres portugueses per seguir en viu i en directe el partit.

Les alineacions d'ambdós equips són les següents:
BENFICA: Moretto, Rocha, Luisao, Anderson, Léo, Beto, Petit, Manuel Fernandes, Simao, Robert i Geovanni. (Frank Rijkaard)
F.C.BARCELONA: Valdés, Belleti, Oleguer, Motta, Gio, Van Bommel, Deco, Iniesta, Larsson, Ronaldinho y Eto'o. (Ronald Koeman)

Com es pot veure l'alineació del Barça en l'eix defensiu era de circumstàncies donades les lesions de Márquez i Edmilson, sumades a la sanció de Puyol per acumulació de tarjetes grogues. Així que Oleguer i Motta han fet les funcions de centrals, i haig de reconèixer que han fet un partit correcte.



El partit s'ha desenvolupat amb molta emoció, sobretot per les nombroses oportunitstas que ha disposat el Barça. Hi ha hagut una jugada increïle d'Iniesta que s'ha regatejat a tres però els seu xut ha sortit desviat. Després Van Bommel, que per cert crec que ha estat dels millors del partit, ha disposat d'un contraatac molt ben conduït per ell mateix i que el xut ha estat rebutjat amb la sortida del porter Moretto. Van Bommel ha disposat d'altres ocasions, així com Eto'o i Deco, però una de les més clares ha estat de Larsson que després de tocar el porter ha anat al pal. I no sols això, sinó que el corner posterior també ha propiciat un remat de cap al pal.



Està clar que el Barça mereixia la victòria, no només per les ganes d'emportar-se el partit, sinó per la seva clara superioritat i el domini del joc que l'ha portat a tenir 10 ocasions clares. Al final del partit però, el Benfica ha disposat de les seves millors ocasions en els peus de Miccoli, Simao i Geovanni.

Així doncs amb el resultat de Benfica 0 - Barcelona 0 l'eliminatòria queda totalment oberta al partit de tornada al Camp Nou el proper dimecres 5/4/2006. Espero que el porter portugués Moretto no estigui tant acertat com avui, ja que ha estat excel·lent sent clarament la figura del partit.

En un altre partit de quarts de final de la Champions l'Arsenal ha superat 2-0 a la Juventus. Es veu que l'equip anglès ha jugat de tu a tu a la temuda Juventus de Capello, fins i tot desplegant bon joc, i vencent la farregosa defensa italiana. Els autors dels gols han estat el català Cesc Fàbregas que ha marcat el primer gol amb un fort xut ras des de fora de l'àrea, i el francés Tierry Henry.


1 comentario:

Javi dijo...

Se te ha olvidad lo del penalty de Motta :-O