martes, marzo 07, 2006

A quarts de la Champions

Avui el Barca ha jugat un partit molt serios en defensa per poder passar l'eliminatoria de vuitens de final de la Champions League. L'equip de Rijkaard ha aconseguit manternir la porteria a zero durant els 90 minuts reglamentaris, pero un penalty que sjha inventat l'arbitre en el temps de descompte ha embrutat el brillant resultat convertint-lo en empat

L'alineacio del Barca ha estat la mateixa que en el partit de London, pero ha hagut de ser modificada per la lesio en els esquiotivials de l'argenti Messi. Aquest fet ha perjudicat en escreix l'atac blaugrana que fins a llavors havia sigut brillant, ja que ja no hi havia punch per la dreta de l'atac blaugrana.

A Messi l'ha substituit un lluitador Larsson, que ha posat moltes ganes i molta pressio en la defensa i el mig camp blaugrana.


Pel costat del Chelsea FC l'alineacio ha variat respecte a l'anada amb Gallas al lateral esquerre, donat que Assier Del Horno estava sancionat, i Drogba que ha estat el davanter centre enlloc de Crespo.

La primera part ha acabat en empat a zero tot I algunes ocasions que han gaudit tots dos equips, sobretot per les jugades que fins a llavors havien trenat Ronaldinho I Messi. Pero amb la lesio de Messi ha estat el Chelsea qui ha gaudit de mes oportunitats sobretot de cap a pilota parada.


La segona part ha estat un intent de revulsiu de l'equip angles, que per sort no ha fructificat. Fins i tot Mourinho ha donat entrada a Gudjohnssen per Duff, Crespo per Drogba i al final a una torre que crec que es defensa de nom Hugh. Pero no ha servit de res, tot i una bona ocasio de Crespo a passe de Robben.

En canvi el Barca ha buscat el gol i finalment l'ha trobat amb una jugada explendida de Ronaldinho que cobert per tres, i amb falta inclosa ha aconseguit xutar ras per fer un golas fent inutil l'estirada de Petr Cech. Un golàs del nostre crack Ronaldinho Gaucho!!!


Tambe hi ha hagut una claríssima oportunitat protagonitzada per ratxejat Eto'o que ha xutat ras creuat tocant el pal de la porteria del Chelsea. Així doncs el resultat del partit ha estat 1 a 1, amb els gols de Ronaldinho i Lampard de penalty, que amb el resultat de 1 a 2 a favor de Barça a Stamford Bridge fan que els blaugranes passin a Quarts de la Champions League. Pel que fa al partit destacar Ronaldinho i la serietat de Marquez, Deco i Puyol.

Com a curiositat comentar una pancarta que han desplegat els Almogavers a les acaballes del partit que posava: "Mou traduce: Adiós a Europa". A més el públic ha començat a cantar: "Mourinho vés al teatro, vés al teaaatro, Mourinho vés al teaaaatro!".

1 comentario:

Anónimo dijo...

hola a tothom,
l'alegria pel partit se'ns ha passat de sobte a travessera de les corts al Bar Copan(davanr de l'Hotel Rally) quan uns 15 o 20 energumens anglesos han atacat el bar destrossant vidreres i apalejant al propietari i altres que s'han ficat pel mig.Vergonyós espectacle, perillós deixar anar sense lligar els cadellets britànics pel món a cop de Ryanair(on era la nombrosa presencia policial??vigilant que no cridessim al "Vigilante de la Playa Moourinho"?? l'ensurt ha pogut ser greu i jo i la meva xicota ens hem vist envoltats en quuestió de segons per una batalla campal que enriute'n tu de les manis antiglobi.....
menys ordenances pel civisme i mes estar pel que heem d'estar....

jordi maestro