lunes, mayo 15, 2006

Un plan sencillo (A Simple Plan)

Aquest cap de setmana he vist la pel·lícula titulada "Un Plan Sencillo", en anglès "A Simple Plan". El film és de l'any 1998 i va ser dirigit per Sam Ramimi, més conegut ara per ser el director de les diferents entregues de Spiderman. La història que s'explica està basada en la novel·la de Scott B.Smith.


"A Simple Plan" està protagonitzada per Bill Paxton (Hank Mitchell), Bridget Fonda (Sarah Mitchell), Billy Bob Thornton (Jacob Mitchell), Brent Briscoe (Lou Chambers), Jack Walsh (Tom Butler), Chelcie Ross (Sheriff Carl Jenkins).

El film "Un Plan Sencillo" tracta de dos germans que tornen a casa amb un amic quan tenen un accident, i fortuïtament troben una avioneta estavellada enmig de la neu i que conté una gran quantitat de diners. A partir de llavors es desencadenen les trames més surrealistes per intentar mantenir els diners sense que surtin a la llum.



A la web Movie Page he trbat la següent sinopsi en anglès del film "A Simple Plan":
"Captivated by the lure of sudden wealth, the quiet rural lives of two brothers erupt into conflicts of greed, paranoia and distrust when over four million dollars in cash is discovered at the remote site of a downed small airplane. Their simple plan to retain the money while avoiding detection opens a Pandora's box when the fear of getting caught triggers panicked behavior that quickly spirals out of control and leads to virulent consequences. Innocent people get hurt, and desperate people turn into dangerous people, as the finders of the cash-filled duffel bag go deeper and deeper into its star crossed destiny."


La pel·lícula "Un Plan Sencillo" no és cap maravella, però està bé, es pot veure. És d'aquelles pel·lícules que es va liant la troca fins a uns punts decomunals i que fa que et posis en el paper del protagonista.

No hay comentarios: