viernes, junio 16, 2006

MotoGP: Gran Premi Cinzano de Catalunya

Aquest matí he anat a veure la primera sessió d'entranaments lliures del Gran Premi Cinzano de Catalunya que es disputa els dies 16, 17 i 18 de Juny de 2006 al Circuit de Montmeló.

El motociclisme i sobretot el MotoGP fa furor a Catalunya, gràcies a la representació catalana encapçalada per Dani Pedrosa, amb Sete "little" Gibernau, Toni Elias i Carles Checa. Davant però, hi trobem a un incombustible i inconmensurable Valentno Rossi amb la seva Yamaha número 46, al Marco Melandri, Nicky Hayden, Kenny Roberts Jr. i Loris Capirossi.

Els entrenaments lliures de MotoGP d'avui els he vist des de la tribuna del Circuit de Catalunya, amb força espectació dels afeccionats catalans i extrangers que han vingut a veure'ls. La primera tanda ha estat per Kenny Roberts Jr. amb 1'42.923, seguit de Colin Edwards i de Dani Pedronsa. Però el que ha fet el millor temps en la segona tanda ha estat Valentino Rossi amb 1'42.837, seguit de Kenny Roberts Jr. i amb Dani Pedrosa en tercera posició.


Els entrenaments de 250 i 125 els he seguit des del meu seient ubicat a la tribuna A del circuit, on el calor pica de debó. En els 250cc la pole provisional és per a Alex Debon de l'equip Fortuna Aprilia seguit per Andrea Dovizioso i amb Hiroshi Aoyama en tercera posició. Als 125cc Mika Kallio de l'equip Red Bull KTM GP 125 ha fet el millor temps, com no podia ser d'una altra manera, seguit per Thomas Luthi i Michele Conti.

Aquesta crònica l'acabaré de rematar diumenge des del Circuit de Catalunya, ja que podré seguir en directe les tres proves del Campionat Mundial de Motociclisme (veure post de les curses del diumenge a Emeshing Blog.

No hay comentarios: