domingo, diciembre 31, 2006

Mini-resum 2006

Si l'any passat aquest va ser el mini-resum de l'any 2005 (veure post El millor del 2005 a Emeshing Blog), això ha estat segons el meu blog el millor del 2006 que avui s'acaba:

Aquest 2006 serà recordat a nivell esportiu per la segona Champions League aconseguida pel Futbol Club Barcelona, i a sobre aconseguint doblet amb la Lliga 2005/2006. També per el Mundial de Bàsket aconseguit per la selecció española amb Pau Gasol, Navarro, Garbajosa i Calderón com a màxim exponents.

A nivell musical aquest any 2006 ha destacat molt poc. Però bé, cal parlar d'alguna joia com la cançó "This Fool's Life" d'Elan, el debut del cantant de Radiohead en solitari The Eraser by Thom Yorke, i poca cosa més. Això sí, la cançó de l'any 2006 ha estat Crazy de Gnarls Barkley.

Aquest any només he assitit a dos concerts com són els de Depeche Mode a la seva gira Touring The Angel i The Pinker Tones dins del BAM 2006. També cal destacar els recopilatoris de Depeche Mode, Oasis amb Stop the Clocks, U2 i The Beatles amb LOVE.

A nivell cinematogràfic destacar les pel·lícules Crash, The Illusionist, Infiltrados i Casino Royale. Pel que fa al cinema més alternatiu, personalment destacaria Tu vida en 65 minutos, Thumbsucker i Pequeña Miss Sunshine.

Dels 17 llibres que m'he llegit aquest any vull destacar Angeles y Demonios de Dan Brown, Lunar Park de Bret Easton Ellis, El Origen Perdido de Matilde Asensi, La Niebla y la Doncella de Lorenzo Silva i El Método de Neil Strauss.

El millor aquest any segurament ha vingut de la mà de les sèries. Les sèries que han vingut aquesta temporada dels Estats Units han estat excel·lents. Primer em vaig enganxar a Lost - Perdidos, després va venir Anatomia de Grey, amb House que emetien per la Cuatro, la gran Prison Break, i al final d'any la sorprenent Heroes.

De conèixer món aquest 2006 ha donat ben poca cosa. He estat a la capital del país veí vàries vegades, però per feina. A nivell lúdic he estat a Perpignan, Arañuel i Cirat, i el viatge amb uns amics a London.

A nivell creatiu vull destacar les campanyes publicitàries de "Be water my friend" de BMW, la campanya de Sony per la serie de pantalles Bravia i la web The Misty Blue amb ¿Serías infiel si nadie se enterase?.

Des d'Emeshing Blog volem felicitar a Ravenlab Factory pel seu treball mes rera mes a Ravennius, i pel premi del festival Petit Ecolier de Curtmetratges 2006 amb "Odisea Cero". També vull felicitar l'equip de Banal Sessions of Fedra per guanyar el premi com a millor espectacle de la 11a Mostra de Teatre de Barcelona.

A nivell personal el més destacat de l'any ha estat clarament el canvi de pis que he fet, amb el trasllat, compres a l'Ikea, transport de mobles, compres tecnològiques, compres d'electrodomèstics, muntatge de mobles... però ha estat un bon canvi, com crec que també ha estat un bon any aquest 2006.

3 comentarios:

emeshing dijo...

PD: Pot ser que a nivell musical m'hagi deixat el nou compact de Dover amb el single My Secret People (I Was Dead For 7 Weeks In The City Of Angels).

emeshing dijo...

Ui, m'he colat. De Dover la cançó que em referia és Let Me Out del disc Follow The City Lights que va apareixer a l'Octubre del 2006.

Anónimo dijo...

ywtal i com et vaig prometre faré la meva petitat aportació a la llista del 2006 per escrit...encara que portessim 2 copes de + lo prometido es deuda! Jo també opino que a nivell musical ha estat un any molt fluix, i destacaria com a disc del 2006 "The greatest" de "Cat Power" m'agrada com acopla la seva veu i dona un estil molt propi a les cançons. I m'ha faltat la serie "Medium" del que destacaria a la Patricia Arquette com a model de dona que tot ho abarca, vaja una superwoman del nou mileni...i sobretot per la forma d'explicar els somnis que ella te que li donen a la sèrie un toc de lo més surrealista...us heu fixat que mai apareix el nom de la 3ª filla de la familia Dubois? En un capitol no se'n recordaven com es deia...molt bo. I per acabar et felicito per l'apartat de viatges, m'agrada molt, ja saps...a falta de pan...BON ANY NOU!