jueves, febrero 01, 2007

Apagada universal

Aquests dies he rebut aquest correu i l'he passat a molts dels meus contactes:

APAGADA UNIVERSAL DIJOUS 1 de FEBRER..... PASSA-HO!!

Avui Dijous 1 de Febrer de 2007, entre les 19:55 i les 20:00 hora local catalana APAGUEU TOTS ELS LLUMS. Són només....5 minuts.

Es tracta d'estalviar 5 minuts d'electricitat en tot el planeta i de cridar l'atenció als ciutadans, als mitjans de comunicació i a tots aquells que ostenten algun poder, sobre l'estalvi d'energia, sobre la gran i inutil despesa energètica que estem fet i... la urgència de passar a l'acció.

5 minuts de respir per al planeta... és poca cosa. A nosaltres encara ens costarà menys i... mostrarà als candidats a les properes eleccions que el canvi climàtic és un tema en que cal pensar, en el que hi cal actuar des del debat polític.

La repercussió d'aquesta manifestació cívica internacional, serà gran a Europa. Mostrem que el nostre país està homologat també a nivell de revindicacions cíviques. Digem-li al Sr. Montilla que el discurs sobre l'escalfament del planeta és important per Catalunya, i a la resta de polítics del món que és important per al Planeta.

Per a més informació: http://www.lalliance.fr/
"

Doncs sí, amb un minut de retard he començat la meva protesta particular apagant totes les llums de casa meva i estant 5 minuts a fosques. Durant l'apagada he comprobat que alguns dels meus veïns del davant també feien el mateix i sortien al balcó per veure si la resta de gent ho seguia. La imatge a casa meva era exactament com aquesta:

Com veieu estava amb tots els llums apagats, però el Mac Mini i el Gigaset seguien encesos...

Espero que la parada hagi valgut la pena, i que la protesta serveixi per alguna cosa.

No hay comentarios: