domingo, marzo 20, 2011

Concert Isaac Albéniz al C33

Aquest diumenge 20/03/2011 a les 10.15h emeten pel C33 un documental titulat "Isaac Albéniz. Concierto Fantástico" que us recomano des d'Emeshing.com.

No només us ho recomano perquè sigui amic d'un dels protagonistes del reportatge, que per cert em va donar una classe de ball abans de la meva boda, sinó que a més es tracta de la preparació d'un concert en homenatge al genial Isaac Albéniz.

A continuació transcric la informació que apareix a la web de TV3 C33-Clàssica emet el documental "Isaac Albéniz. Concierto Fantástico":

"Clàssica" emet el documental "Isaac Albéniz. Concierto Fantástico"
Aquest treball fa un seguiment dels músics José Menor i Carlos Checa durant tot el procés de preparació, assajos i estrena del "Concierto fantástico" d'Isaac Albéniz.

Se celebra el 150è aniversari del naixement del compositor català Isaac Albéniz. En el marc del 150è aniversari del naixement del compositor català Isaac Albéniz, el 33 presenta en primícia des de l'espai "Clàssica", el documental "Isaac Albéniz. Concierto fantástico". Un treball sobre les vivències de dos joves músics catalans de reconegut prestigi internacional, José Menor (Sabadell 1977, piano) i Carlos Checa (Barcelona 1976, director d'orquestra), convidats per les orquestres simfòniques poloneses Wroclaw Philarmonic Orchestra i Bydgoszsz Philarmonica Orchestra, per interpretar conjuntament aquesta reconeguda peça d'Albéniz.

Aquest documental fa un seguiment de Menor i Checa durant tot el procés de preparació, assajos i estrena del "Concierto fantástico", d'Isaac Albéniz, una composició que té, per als dos joves músics, un significat molt especial.


Per cert, per als que s'ho perdin a les 10:15h del matí de diumenge, poden veure la repetició del "Isaac Albéniz. Concierto Fantástico" que s'emetrà la matinada del diumenge al dilluns 21/3/2011 també per al Canal 33 de Televisió de Catalunya.

PD: Podeu veure el vídeo del documental a "Isaac Albeniz - Concierto Fantástico" a Televisió a la Carta de TV3

No hay comentarios: