sábado, septiembre 29, 2012

Mataró Opportunity Weekend

Aquest cap de setmana es celebra a la ciutat de Mataró, capital de la comarca del Maresme, la denominada Mataró Opportunity Weekend (MOW). Aquesta iniciativa és semblant a la d'altres ciutats com la Barcelona Opportunity Week o fins i tot la Fashion's Night Out de Georgetown.

A la Mataró Opportunity Weekend (MOW) podeu trobar allotjaments/hotels a un bon preu, així como Restaurants, compres de nit o Shopping Night, exposicions, activitats culturals, concerts i activitats de nit, així com altres propostes lúdiques o nàutiques.

Bé, em sembla una interessant iniciativa, llàstima que hagin escollit aquest cap de setmana plujós... Per més informació de la Mataró Opportunity Weekend (MOW) us deixo amb un vídeo promocional:


El cap de setmana del 28, 29 i 30 de setembre tindreu un munt d’oportunitats per viure Mataró a fons amb el Mataró Opportunity Weekend (MOW) Us convidem a conèixer i gaudir de tots els atractius turístics de Mataró amb una oferta de menús gastronòmics a 12 euros, allotjaments de tots els estils amb un 50% de descompte, un shopping night ple de sorpreses i ofertes exclusives, exposicions gratuïtes, espectacles i activitats al carrer per a tota la família... l'oportunitat de viure Matáró intensament!

No hay comentarios: