lunes, octubre 08, 2012

XXIV Concurs de Castells

Ahir es va disputar un impressionant XXIV Concurs de Castells a la Tarraco Arena Plaça de Tarragona. Aquest concurs que es disputa cada dos anys entre la majoria de les colles castelleres de Catalunya va tornar a donar com a guanyador a els Castellers de Vilafranca.

Els Castellers de Vilafranca han guanyat amb un quatre de nou amb folre i agulla i el tres de nou amb folre i agulla, que només han pogut carregar, i un gran dos de vuit sense folre que han descarregat en la tercera ronda.

La segona i tercera posició del Concurs de Castells van ser per a les dues colles de a ciutat de Valls, la Colla Jove dels Xiquets de Valls i la Colla Vella dels Xiquets de Valls, que han acabat la seva participació descarregant el 3 de 9 amb folre, el 9 de 8 i el 5 de 9 amb folre, empatant a la classificació.

Per darrere, en quarta i cinquena posició, van quedar els Colla Jove dels Xiquets de Tarragona, seguida pels Capgrossos de Mataró.

En concret aquesta va ser la classificació del 24é Concurs de Castells celebrat a a la Tarraco Arena Plaça de Tarragona:



No hay comentarios: