jueves, septiembre 12, 2013

Imatges Via Catalana

Avui 11 de Setembre de 2013 s'ha celebrat a Catalunya una Diada molt especial! I és que s'ha realitzat la Via Catalana per a la Independència (veure post Diada Nacional de Catalunya (a Emeshing.com))

Com que estàvem a Blanes, vem anar a participar de la cadena humana anomenada Via Catalana al TRAM 533, ubicat a la Nacional N-II a Tordera.

Ha estat una Diada molt festiva, on la gent ha sortit el carrer. Enlloc d'una manifestació a Barcelona com l'any passat, aquesta Via Catalana ha volgut que els catalans i catalanes formèssim una cadena humana des del Nord de Catalunya, des del Pertús; seguint tot la Nacional II fins a Barcelona i enllaçant després amb la Nacional 340; acabant al Sud de Catalunya passat Alcanar, camí a Vinarós.

Es calcula una participació de 1.600.000 catalans i catalanes a la Via Catalana per a la Independència. Així doncs ha estat tot un èxit!!!

A continuació us mostro algunes de les fotografies que he realitzat en el TRAM 533 durant la Diada Nacional de Catalunya per a reclamar el món que ens deixin decidir si volem la Independència de Catalunya:









No hay comentarios: